Om Exapro, markedspladsen for brugte industrimaskiner

Bare fordi vi sælger maskiner, betyder det ikke, at vi er maskiner!

Since 2000 we've helped buyers and sellers trade used machinery through our online marketplace. We work in 9 different languages and have a team of agents here to assist you throughout the entire sale process.

Our concept: combining transparency and efficiency on an international level

Exapro is a B2B marketplace dedicated to its customers and partners. We pay great attention to our worldwide clients in order to answer their specific questions and help them complete a purchase or sale across continents. We treat all inquiries with full transparency, technical competence, and responsibility, as we believe this is the key to successful deals. We can do this because our multi-lingual agents are passionate about international trade. So inquire now to talk to an agent who speaks your language or understands your market.

This is why we stand out - why global businesses, professional end users and small companies alike choose us. We're standing by ready to talk to you and communicate with our customers on a daily basis. We're real people, not just a website.

We provide a global network of international clients and local markets, where we promote used machinery.

What we do: helping buyers and sellers of used machines

Any company, plant or professional reseller wanting to sell some of their plant equipment should register and offer their machines on the Exapro marketplace.

  1. Exapro Agents optimize all offers and promote them both online and offline 
  2. They then select the requests and only proceed with serious buyers
  3. Exapro puts the buyer and seller in touch to organize a visit on site
  4. Once the deal is made, we send a commission invoice to the seller

For more details visit our page how Exapro works.

Exapros historie

I mere end ti år har Exapro ekspanderet, tilføjet nye markeder og nye sprog, med endnu flere planlagt i de kommende år.

Exapro slår sig sammen med Kitmondo og Virtuoso Data for at lancere Valorexo, verdens første fuldt automatiserede digitale værdiansættelsesværktøj til industrielt udstyr. Valorexo bruger millioner af prisdatapunkter til at generere vurderingsrapporter for markedet for brugte maskiner.

2021

Exapro køber over markedspladsen Kitmondo for at dække flere industrisektorer og betjene de nordamerikanske markeder bedre. Det forstærker således sine salgsfremmende tjenester til auktionsholdere og betjener kvalificeret trafik til over 400 auktioner om året.

2018


Exapro lancerer sin nye hjemmeside, der tilbyder flere og forbedrede værktøjer til købere og sælgere

2016


Tyrkisk og russisk er tilføjet til hjemmesiden

2012

Exapro åbner to nye datterselskaber i USA og Costa Rica for at dække de amerikanske markeder, polsk tilføjes til hjemmesiden

2011


Tjekkisk, tysk, italiensk og spansk er tilføjet til hjemmesiden

2007


Forretningerne er placeret i Prag for at udføre virksomhedens europæiske udvikling

2005


Virksomhed grundlagt i Saumur, Frankrig, hjemmesiden er tilgængelig på engelsk og fransk

2000

Formålet, årsagen og overbevisningen, der inspirerer Exapro til industrien

Hver virksomhed har et højere formål, der driver dens vision og samler sine interessenter. Uden et formål og værdier har et projekt ringe chancer for at vokse mod et eller andet endeligt mål: en drøm, der ville skabe en bedre verden i den niche, hvori det tjener.

why exapro

Inspireret af Simon Sineks arbejde med "den gyldne cirkel" har Exapro klart formuleret sit "HVORFOR", der har drevet det frem siden oprettelsen i 2000.

Forbinde

Digitalisering
Løsningsdrevet og innovativt
Mennesker og teknologi kombineret

Industriel verden

Vilje til at forstyrre
Industriens fremtid
Opstartsforstyrrende tilgang

Optimer

B2B indenfor branchen
Planter er købere og sælgere
Global dækning

Global fremstilling

Alle sektorer
Nye og kommende tjenester
Industri 5.0

Exapros vision

Hos Exapro handler og promoverer vi brugte maskiner rundt om i verden. Vores passion for brugte maskiner opstod ikke ved et uheld. I slutningen af ​​90'erne indså vi, at der var et stort hul på markedet: Den forventede forbindelse mellem forældet udstyr og deres potentielle brug blev ikke udført korrekt og kun på regional basis. Manufacturing World kan drage stor fordel af en optimal online markedsplads til handel med brugte maskiner.

Hver industrimaskine på det rigtige sted

Vores vision er derfor at give købere adgang til brugte maskiner af god kvalitet til overkommelige priser og at tilbyde sælgere en hurtig måde at finde pålidelige kunder til deres udstyr. Vi er overbeviste om, at enhver maskine skal opfylde sit formål. En sælgers overskydende maskiner betyder en købers mulighed for at købe industrielt udstyr med mærkevarer og samtidig reducere omkostningerne.

Globalt fordøjet og accepteret

Vores tilgang er kundeorienteret. Takket være et internationalt team af erfarne Key Account Managers kan vi sikre support til alle typer kunder: private enheder, store produktionsvirksomheder og endda forhandlere. Handel på globalt plan er en del af vores mission, da det er den mest effektive måde at forbinde købere og sælgere fra forskellige hjørner af verden.

Menneskelig personlig støtte til at gå den ekstra mil, som den digitale verden alene ikke tilbyder Vi er et multinationalt og flersproget team, der er specialiseret i global handel, men også drevet af en stærk interesse i de tekniske aspekter af det udstyr, vi hjælper med at sælge eller erhverve. Selvom vi ikke er teknikere, er vi her for at sikre, at købere og sælgere - dem, der er de rigtige maskinspecialister - har succes, uanset afstand eller barrierer.

De største aktiver er vores partnere - betroede købere og sælgere, som vi har etableret langvarige forbindelser med gennem deres årelange tilstedeværelse på markedet for brugte maskiner. Vi værdsætter forretningsforbindelser, hvilket er en af ​​grundene til, at vores kunder bliver hos os og gentagne gange tilbyder eller køber maskiner gennem Exapros online platform.

Kombinering af markedspladsen med auktionsverdenen

Der er to ret forskellige markedstilgange i branchen for brugte maskiner:

1. markedspladstilgangen, hvor en begrænset mængde maskiner udbydes til, hvad sælgeren mener er markedsprisen. Tid er mindre af essensen end den faldende prisforhandling.
2. industriauktioner, hvor maskiner skal sælges inden for et begrænset tidsrum til en stigende pris, der afspejler den aktuelle efterspørgsel efter dem.

Mens vores markedsplads klart tjener den førstnævnte tilgang, er sidstnævnte dækket af aktive og specialiserede kampagner gennem Bidsuite, den ultimative løsning for industrielle auktionsholdere.

Vi er overbeviste om, at meget få maskiner fortjener at blive skrottet. Vi udelukker derfor skrotningsvirksomheden fra vores forretningsmodel.

Fremtid for bedre at opfylde Exapros mission

Det brede bidrag og virkningen af ​​Exapro's HVORFOR angiver klart, at vores ambition er at bygge videre på vores styrker for at forbedre produktionsverdenen. Dette betyder at samle al vores webviden, vores globale handelsfærdigheder og vores omfattende database for at udvikle nye forstyrrende tjenester til industrien i de kommende år.

Kundeudtalelser: anmeldelser og feedback fra vores brugere

Mød holdet

I dag hjælper 22 personer købere og sælgere af brugte maskiner med at forbinde verden over. Hvert medlem af Exapro-teamet er ansvarlig for en bestemt industrisektor og geografisk område.

Hver uge tager Exapros agenter sig af hundredvis af henvendelser, udvælger de mest seriøse og foreslår dem til sælgerne.

user

Baris

Area Manager - Turkey

user

Darya

HR/Office manager

user

Gabriel

Sales Supervisor

user

Hana

Campaign Manager

user

Ilya

Area Manager - Poland

user

Jan

ExaSaas Assistant

user

Jérémie

Area Manager - Germany

user

Loick

Area Manager - France

user

Maciej

CDO

user

Maxime

COO

user

Nikola

HR assistant

user

Raphael

Area Manager - France

user

Robin

Head of Digital

user

Santi

Area Manager - Italy

user

Soulayma

Campaign Manager

user

Thomas

CEO

Slut dig til Exapros internationale team

Med mange års erfaring på et globalt marked lykkedes det i Exapro at bevare vores unge ånd. Vi leder konstant efter proaktive og motiverede mennesker, der nyder at arbejde i et venligt internationalt miljø.

Aktuelt åbnede stillinger

V.I.E. 12 mdr.+- tysk forretningsudvikling
Praktik 6 måneder i 2021 - Kvalitet
Praktik 6 måneder i 2021 - tysktalende stilling