Konserveslinje med høj kapacitet – "niko" Tyskland

1. Linje til fremstilling af pasteuriserede konserves i krukker/dåser

2. Producent: "Niko" - Tyskland,

Nomenklaturen for de produkter, der kunne fremstilles af den, er:

3. Grøntsager: tomater, grøn/rød peberfrugt, ærter, auberginer, agurker og svampe – i marinade og/eller steriliserede, forskellige slags marinader, konserverede til direkte brug.

4. Frugter: marmelade, marmelade og kompotter lavet af forskellige frugter – kirsebær, ferskner, jordbær osv.

5. Produktionskapacitet: (krukker)

5 000 glas/t – agurker 3-6 cm 3 000 glas/t – agurker 6-9 cm
6.000 glas/t – til runde frugter og grøntsager

2 - 3 000 glas/t til præliminære manipulerede frugter og grøntsager

6. Generelt forbrugte ressourcer til produktion: strømforsyning – 45 kWh

- damp – 2,5 t/t

3
- rent vand - 10 m/t

2
- kølevand under pasieurisering – 10 m/t

3
- luft – 10 Nm/t

- tryk – 5 bar

2
- Linjen er beliggende på 200 m .


7. De vigtigste maskiner er:

- Kalibrator til dimensionering af rækkematerialet – 7 tons/time, 5 diametre

- Drejebord til at passere de tomme krukker/dåser.

- Maskine til skylning af glassene

- Højproduktiv maskine til påfyldning leveret med: vibrationsåre, bord til påfyldning, krukkertransport, bånd til bagtransport af de ikke-standardiserede produkter og elevator. 5.000 stk/t

- Kontinuerligt arbejdende pasteuriseringstunnel 98℃, længde 19, 60m,

indløbskapacitet 6 000 stk/t

Bemærk venligst, at denne beskrivelse muligvis er blevet oversat automatisk. Kontakt os for yderligere information. Oplysningerne i denne rubrikannonce er kun vejledende. Exapro anbefaler at tjekke detaljerne med sælgeren inden et køb

-------------------
Arbejdstimer 700 timer
Timer under strøm 700 timer
Stat semi-ny
Efter lokale normer ---------
Status pakket sammen
niko-gmbh-canning-line-complete-line-p240120009_2.pdf Hent
Klienttype Bruger - stor gruppe
Aktiv siden 2018
Tilbud online 1
Sidste aktivitet 22. maj 2024

Beskrivelse

Konserveslinje med høj kapacitet – "niko" Tyskland

1. Linje til fremstilling af pasteuriserede konserves i krukker/dåser

2. Producent: "Niko" - Tyskland,

Nomenklaturen for de produkter, der kunne fremstilles af den, er:

3. Grøntsager: tomater, grøn/rød peberfrugt, ærter, auberginer, agurker og svampe – i marinade og/eller steriliserede, forskellige slags marinader, konserverede til direkte brug.

4. Frugter: marmelade, marmelade og kompotter lavet af forskellige frugter – kirsebær, ferskner, jordbær osv.

5. Produktionskapacitet: (krukker)

5 000 glas/t – agurker 3-6 cm 3 000 glas/t – agurker 6-9 cm
6.000 glas/t – til runde frugter og grøntsager

2 - 3 000 glas/t til præliminære manipulerede frugter og grøntsager

6. Generelt forbrugte ressourcer til produktion: strømforsyning – 45 kWh

- damp – 2,5 t/t

3
- rent vand - 10 m/t

2
- kølevand under pasieurisering – 10 m/t

3
- luft – 10 Nm/t

- tryk – 5 bar

2
- Linjen er beliggende på 200 m .


7. De vigtigste maskiner er:

- Kalibrator til dimensionering af rækkematerialet – 7 tons/time, 5 diametre

- Drejebord til at passere de tomme krukker/dåser.

- Maskine til skylning af glassene

- Højproduktiv maskine til påfyldning leveret med: vibrationsåre, bord til påfyldning, krukkertransport, bånd til bagtransport af de ikke-standardiserede produkter og elevator. 5.000 stk/t

- Kontinuerligt arbejdende pasteuriseringstunnel 98℃, længde 19, 60m,

indløbskapacitet 6 000 stk/t

Bemærk venligst, at denne beskrivelse muligvis er blevet oversat automatisk. Kontakt os for yderligere information. Oplysningerne i denne rubrikannonce er kun vejledende. Exapro anbefaler at tjekke detaljerne med sælgeren inden et køb


Specifikationer

-------------------
Arbejdstimer 700 timer
Timer under strøm 700 timer
Stat semi-ny
Efter lokale normer ---------
Status pakket sammen

Om denne sælger

Klienttype Bruger - stor gruppe
Aktiv siden 2018
Tilbud online 1
Sidste aktivitet 22. maj 2024

Her er et udvalg af lignende maskiner

Pasteuriser Niko Canning complete line