Beskrivelse
Konserveslinje med høj kapacitet – "niko" Tyskland
1. Linje til fremstilling af pasteuriserede konserves i krukker/dåser
2. Producent: "Niko" - Tyskland,
Nomenklaturen for de produkter, der kunne fremstilles af den, er:
3. Grøntsager: tomater, grøn/rød peberfrugt, ærter, auberginer, agurker og svampe – i marinade og/eller steriliserede, forskellige slags marinader, konserverede til direkte brug.
4. Frugter: marmelade, marmelade og kompotter lavet af forskellige frugter – kirsebær, ferskner, jordbær osv.
5. Produktionskapacitet: (krukker)
5 000 glas/t – agurker 3-6 cm 3 000 glas/t – agurker 6-9 cm
6.000 glas/t – til runde frugter og grøntsager
2 - 3 000 glas/t til præliminære manipulerede frugter og grøntsager
6. Generelt forbrugte ressourcer til produktion: strømforsyning – 45 kWh
- damp – 2,5 t/t
3
- rent vand - 10 m/t
2
- kølevand under pasieurisering – 10 m/t
3
- luft – 10 Nm/t
- tryk – 5 bar
2
- Linjen er beliggende på 200 m .
7. De vigtigste maskiner er:
- Kalibrator til dimensionering af rækkematerialet – 7 tons/time, 5 diametre
- Drejebord til at passere de tomme krukker/dåser.
- Maskine til skylning af glassene
- Højproduktiv maskine til påfyldning leveret med: vibrationsåre, bord til påfyldning, krukkertransport, bånd til bagtransport af de ikke-standardiserede produkter og elevator. 5.000 stk/t
- Kontinuerligt arbejdende pasteuriseringstunnel 98℃, længde 19, 60m,
indløbskapacitet 6 000 stk/t
Bemærk venligst, at denne beskrivelse muligvis er blevet oversat automatisk. Kontakt os for yderligere information. Oplysningerne i denne rubrikannonce er kun vejledende. Exapro anbefaler at tjekke detaljerne med sælgeren inden et køb