Beskrivelse
Udbytte af tomater:
Samlet fordampning: 16.665 kg/time
Koncentreret produkt ved 30°Brix: 3.335 kg/time
Dampforbrug: 6.600 kg/time
Vandforbrug ved 20°C: 210 m³/time
Installeret effekt: 281 kW
Arbejdskapacitet i frugt:
Manzini MM500, med tredobbelt effekt, er teoretisk designet til at behandle 10.000 kg/time middelhavsfrugt. Udstyret består af følgende varmevekslere:
Første effekt (koncentreret produkt, damp i drift).
Konfiguration: 128 rør på 32 mm, 4 meter lange
Areal: 52 m²
Teoretiske arbejdsbetingelser: Damp ved 120 °C, produkt ved 75 °C.
Anden effekt (halvkoncentreret produkt, damp i drift fra den første effekt)
Konfiguration: 232 rør på 32 mm, 5 meter lange
Areal: 116 m²
Teoretiske arbejdsbetingelser: Damp ved 75 °C, produkt ved 65 °C
Tredje effekt (frisk produkt, damp i drift fra den anden effekt)
Konfiguration: 242 rør på 32 mm, 5 meter lange
Areal: 121 m²
Teoretiske arbejdsbetingelser: Damp ved 65 °C, produkt ved 55 °C
Denne koncentrator er designet til at optimere koncentrationsprocessen, maksimere fordampningseffektiviteten og minimere ressourceforbruget.
Manzini mærke
Model MM500
Bemærk venligst, at denne beskrivelse muligvis er blevet oversat automatisk. Kontakt os for yderligere information. Oplysningerne i denne rubrikannonce er kun vejledende. Exapro anbefaler at tjekke detaljerne med sælgeren inden et køb