Viser 1 - 20 ud af 41
År: 2018
Brødproduktionslinje såsom baguettes, flutes, rundstykker, med dejstykke hvile og gynge. Indskud på 800x600 netÅr: 2000
Rondo Laminazione bagværk linje Rustfrit, samlet længde 7000 mm, denne linje består af en indføringssektion – multi-roller satellithoved, krydspinde og derefter kalibrator, der laver butterdej fra blokke / billets til endelig bredde på 600 mm og 2-3 mm tykkelse, leveres komplet med elektriske tegninger og manualer.År: 2010
Modulær linje, der giver dig mulighed for at lave enhver form for brød med automatiske løsninger skræddersyet til små og mellemstore laboratorier. Mulige formater: Overnatning 1. vej Demi baguette på 2 måder 3-vejs hotdog 4-vejs fransk sko Demi fransk 5-vejs 6-vejs mini hotdog Mignon på 7 måderÅr: 2014
Kapacitet | 2500 u/h |
---|---|
Dejvægt max. | 1000 g |
Dejvægt min. | 200 g |
---|
År: 2005
År: 2023
Multifunktionel PASTRY LINE BPL 280 er designet til ubesværet at producere store mængder af forskellige brød og kager, fyldte eller ej fra gær- eller butterdejsdej osv. Linjens alsidighed tillader produktion af en bred vifte af produkter uden væsentlige ændringer i linjens modulære sammensætning. Eksempelvis: boller, cheesecakes, hamburgerboller, butterdej, hotdogboller, fyldte rundstykker, franskbrød, donuts, croissanter, fyldte croissanter, miniruller osv. Der bruges …År: 2019
Komplet brødproduktionslinje Rustfrit stål IDETC For en ny begyndelse og et godt foretagende år 2019