Katzama Automatic tempering machine 20 kg Chokoladeproduktionsmaskine Hot deal

Fabrikant Katzama
Model Automatic tempering machine 20 kg
År 2022
Beliggenhed Spanien ES
Kategori Chokolade maskiner
Produkt-id P250111027
Sprog

specifikationer

-------------------
Arbejdstimer
Timer under strøm
Stat fremragende
Efter lokale normer ---------
Status i produktion

Beskrivelse

KADZAMA professionelle automatiske tempereringsmaskiner med en tankvolumen, der kan rumme op til 20 kg chokolade. Samme funktionalitet og design:

Pålideligt analogt kontrolsystem;
Høj hastighed af chokoladeopløsning;
Kontrol af chokoladeflow via praktisk volumetrisk dispenser med pedal;
Indbygget kølesystem;
Kompakt;
Vibrationsbord med lav spænding inkluderet.
Maskinen er designet, så chokoladen altid er i en forkrystalliseret (tempereret) tilstand og cirkulerer i et loop. Chokoladetemperaturen i tanken er 45ºC. Afkølingen sker på et bestemt punkt i flowet inde i maskinen, hvilket skaber en grobund for tempereringen. Når chokoladen forlader maskinen, er den 31ºC. Overkrystallisering kan ikke ske under sådanne forhold, og chokoladens stabilitet opretholdes.

En vigtig egenskab ved vores ATM'er er metalsneglen, som i modsætning til plastsneglene er mere sikker at lave chokolade på og ikke giver ekstra smag eller lugt. Det er ikke nødvendigt at fjerne sneglen under dybderengøring af maskinen for at skifte til en anden chokoladetype (f.eks. fra mørk til hvid).

Bemærk venligst, at denne beskrivelse muligvis er blevet oversat automatisk. Kontakt os for yderligere information. Oplysningerne i denne rubrikannonce er kun vejledende. Exapro anbefaler at tjekke detaljerne med sælgeren inden et køb


Klienttype Bruger - SMV
Aktiv siden 2025
Tilbud online 1
Sidste aktivitet 11. januar 2025

Beskrivelse

KADZAMA professionelle automatiske tempereringsmaskiner med en tankvolumen, der kan rumme op til 20 kg chokolade. Samme funktionalitet og design:

Pålideligt analogt kontrolsystem;
Høj hastighed af chokoladeopløsning;
Kontrol af chokoladeflow via praktisk volumetrisk dispenser med pedal;
Indbygget kølesystem;
Kompakt;
Vibrationsbord med lav spænding inkluderet.
Maskinen er designet, så chokoladen altid er i en forkrystalliseret (tempereret) tilstand og cirkulerer i et loop. Chokoladetemperaturen i tanken er 45ºC. Afkølingen sker på et bestemt punkt i flowet inde i maskinen, hvilket skaber en grobund for tempereringen. Når chokoladen forlader maskinen, er den 31ºC. Overkrystallisering kan ikke ske under sådanne forhold, og chokoladens stabilitet opretholdes.

En vigtig egenskab ved vores ATM'er er metalsneglen, som i modsætning til plastsneglene er mere sikker at lave chokolade på og ikke giver ekstra smag eller lugt. Det er ikke nødvendigt at fjerne sneglen under dybderengøring af maskinen for at skifte til en anden chokoladetype (f.eks. fra mørk til hvid).

Bemærk venligst, at denne beskrivelse muligvis er blevet oversat automatisk. Kontakt os for yderligere information. Oplysningerne i denne rubrikannonce er kun vejledende. Exapro anbefaler at tjekke detaljerne med sælgeren inden et køb


Specifikationer

-------------------
Arbejdstimer
Timer under strøm
Stat fremragende
Efter lokale normer ---------
Status i produktion

Om denne sælger

Klienttype Bruger - SMV
Aktiv siden 2025
Tilbud online 1
Sidste aktivitet 11. januar 2025

Her er et udvalg af lignende maskiner

Katzama Automatic tempering machine 20 kg Chokoladeproduktionsmaskine