Viser 1 - 20 ud af 111
År:
Fiamma Forni slibemaskine til cylindriske ruller - producent: Fiamma Forni -Italien - Arbejdsbredde: 1000 mm Inkluderer: - 5 typer af dejruller - 1 riflet dejrulleÅr: 2012
Rademaker Croissant-maskine i mellemklassen 2012, Rustfri, Midrange croissantmaskine, 850 mm arbejdsbredde, gik inline med Rademaker V-fræser, HMI touch screen kontrol, leveres med ekstra bånd, motorer og masser af reservedele, mobil 3Ph, Se https://rademaker.com/our-equipment/croissant-lineÅr: 1968
Oversigt Det mobile bageri nr. 154 blev fremstillet i 1968 af den schweiziske producent Draize SA Neuchatel. Det blev brugt af det schweiziske militær og ejes nu af et bageri i Tyskland, hvor det ikke længere bruges. Teknisk beskrivelse Trailer 10 t Begge aksler styret Vejregistrering med grønt nummer Har været brugt af det schweiziske militær (kørt tre gange, ellers …År: 2020
Grote AC60M LH sandwichskærer 2020, rustfri sandwichskærer, bånddimensioner 2600 mm x 160 mm, variabel hastighed på hovedbåndet og det øverste holdebånd, skærer enhver sandwich i halve præcist og rent ved hjælp af en mekanisk klinge, op til 60 sandwich pr. minut, mobil, 3PhÅr: 2012
Rademaker V-støber Croissant-maskine 2012, Rustfri, V-fræser til forskellige typer fyldte og ufyldte croissanter, båndbredde 860mm, Formenhed med snore til åbne ender, med rullestativramme, mobil, 3Ph. Se https://rademaker.com/our-equipment/croissant-lineÅr: 2013
Polin Multidrop Junior pro-hurtig udlægningsmaskine 2013, Polin Multidrop® Junior er en automatisk udlægger, doseringsmaskine og trådskæremaskine. til behandling af faste kiksedeje og bløde deje med eller uden indeslutninger. 100 forudindstillede programmer og en trådskærer gør det muligt at producere en lang række smørkager, sukkerkager, hårde kiks, eclairs, flødeboller, cupcakes, muffins, svampekager og meget mere. leveres med en ny motor, nogle …År: ~ 1990
År: 2004
soft center mode - dejen ekstruderes mellem valser fra en beholder, ekstruderes gennem en form i ekstruderingsmaskinen, og samtidig tilføres fyldet fra yderligere beholdere på maskinen, en membrananordning lukker produktet, og produktet falder efter opskæring gennem trådskæreanordningen ned på transportbåndet. til indbygning i en produktionslinje Fremstillet af IMAFORNI model DOSC1000 arbejdsbredde 1200 mm. maksimal hastighed 100 slag pr. minut 380volt …År:
Ubrugt croissant/baguettemaskine fra det italienske firma MAC.PAN. FV skal bestemmes. Professionel bagebaguettemaskine designet til fremstilling af baguetter, pinde, croissanter, boller, brød, kagebunde og endda hotdogruller ved at rulle og rulle dejstykker Egenskab: - Apparatet er udstyret med transportbånd med uldfiltbelægning - Krop lavet af stål, malet - For at lette brugen er maskinen udstyret med "hylder", hvorpå dejstykker er placeret …År: 2021
◊ Beregnet til brug i industribagerier og specifikke behov i agroindustrien. - Maksimalt fodaftryk: 5m30 x 4m40 x h 3m40 (kammer + køleenhed på taget + dørafstand inkluderet). - Mål på kammeret alene: 4,05 m x 3,35 m x H 2,55 m (ekskl. perifert udstyr) - Lastkapacitet: 20 vogne i rustfrit stål (standard stige, H 190 cm, 20 eller 22 …År: 1998
til salg brugt bageri vejemaskine, i perfekt stand Årgang 1998År: 2020
Vitella PBA dejpresse 2020, timekapacitet 120 pz/h, min vægt 0 - 2000gr max vægt, bassinkapacitet 20Kgs, bassinkapacitet 512mm x 409mm, med manual, 3PhÅr: 2021
Tower DROP leverer avancerede egenskaber og funktioner i en kompakt, let, bænkplaceret droppemaskine, der kan arbejde med alle slags deje - selv dem, der kræver en trådskærer. Siden FBM lancerede deres første drop-maskiner i 1999, har de løbende arbejdet på at gøre dem nemmere at bruge og mere prisvenlige. Tower DROP er fuldautomatisk og er udstyret med en specialdesignet computer …År: 2004
Sæt til fyldte napolitaner Maskinen har aldrig været brugt i produktionen Med instruktionsmanualÅr: 2019
Enkeltskruet fødevareekstruder til majsbehandling meget god stand inspektion under strøm er mulig video tilgængeligÅr: 2019
Producent Caveco Model Magic 2.0 år 2019 En vakuumpakkemaskine fra Caveco kører perfektÅr: 2006
En strudle/baklava-dejmaskinelinje som består af en ekstruder og en linje til gasdrevet tørring. Den bruger 60 l dej i én blanding og kan lave 3 blandinger på en time. Den daglige kapacitet er 2 T strudle/baklavadej på en dag. Den blev købt i 2006 fra Munich Bakery Expo fra den græske producent Gatzelakis i ny stand.År: 2012
Produktionskapacitet: Kan behandle mellem 2 og 5 kg dej i minuttet. Produktion i henhold til cookie-model: Varierer fra 2.000 til 10.000 cookies i timen, afhængigt af den anvendte form. Stålbakker på 240 x 600 mm og med en bredde på 240 mm. Tykkelse af småkager: Maskinen kan forme småkager med en tykkelse fra 1 mm til 4,5 mm. Giver mulighed …