Beskrivelse
Kapacitet: 3.000 kg/d
Produkter:
- Gouda (rund og rektangulær form)
- Tilsit (rund og rektangulær form)
- Feta / Brinsa
- Mozzarella / Pasta Filata (kugler og stænger)
- Smør
Mælkemodtagelsesenhed: 20.000 l/t (5 stk.)
Køletanke til mælk: PLAVA
Mælkeudskiller: 5.000 l/t
Tetra Pak Mælkepasteuriseringsanlæg: 5.000 l/t
Schwarte ostekar: 5,000 l
Laboratorie ostekar: 500 l
Beskrivelse:
Dette Exposé giver et omfattende overblik over et komplet osteproduktionsanlæg. Udstyret omfatter hele processen fra mælkemodtagelse til emballering af det færdige produkt. Anlægget producerede primært halvhårde og bløde oste af økologisk gede- og komælk og opnåede en daglig produktionskapacitet på op til 3.000 kg ost.
Emballage:
Alle ovennævnte produkter har egnede emballeringsmaskiner, med undtagelse af smør, som blev pakket manuelt. Alle maskiner, bortset fra en pakkemaskine til mozzarella, er fuldt funktionsdygtige og i god teknisk stand.
Årsag til salg:
Udstyret sælges på grund af lukning af mejeriet.
Teknisk tilstand:
Som den er, hvor den er.
For yderligere detaljer, download venligst PDF-udstyrslisten under fanen "Dokumenter".
Bemærk venligst, at denne beskrivelse muligvis er blevet oversat automatisk. Kontakt os for yderligere information. Oplysningerne i denne rubrikannonce er kun vejledende. Exapro anbefaler at tjekke detaljerne med sælgeren inden et køb